Предложения за теми на събранието

Здравейте,

Пускам тема в блога на кооперацията, в която да можете да споделите своите предложения за теми за обсъждане на следващото общо събрание на собствениците, наемателите и ползвателите. По неофициални данни то е планирано за 18 април 2016 г.

Ако се чудите дали има нужда от подобно събрание, ето Ви малко теми за размисъл:

Резултати от професионалното управление на фирмата-домоуправител след близо две години“

„Няма избран отговорник за абонатната станция

Плащанията на сметките към енергоразпределителното дружество“

„Има ли право Управителният съвет (УС) да опрощава стари задължения без съгласието на останалите собственици“ – за справка, погледнете чл. 11 ал. 1 т. 13, чл. 17 ал. 2 т. 4 и чл. 23 от Закона за управление на етажната собственост (ЗУЕС)

„Редно ли е месечните задължения на живущите да се определят на база на притежаваните от тях проценти идеални части от общите части на сградата“ – за справка чл. 51 от ЗУЕС

А сега е Ваш ред да споделите идеите си. Формата за коментари е на Ваше разположение. Нали все пак живеем в демократична страна. (Надявам се и в демократична малка общност, каквато са кооперациите.)

Успешен ден!

С уважение,

Свилен Георгиев

Администратор на Нишава 58, София и първият домоуправител на тази сграда

One thought on “Предложения за теми на събранието”

  1. Съгласно ЗУЕС, на събранието се вземат решения само по точките от предварително оповестеният дневен ред. Ако никой нищо не предложи за обсъждане, управителят сам ще реши какви теми да бъдат обсъдени. Не се страхувайте да предлагате теми, които Вас ви вълнуват. Ползвайте си правото на глас. Живеем в демокрация все пак.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*