Закриване на сайта


Поради липса на интерес към сайта от страна на живущи и собственици, същият ще бъде закрит в рамките на един месец. Ако някой смята, че си заслужава този сайт да остане, нека изкаже своето мнение като остави коментар.

Благодаря на всички отзовали се!

Успешен ден!

Управителя на ЕС и Администратор на Нишава 58, София

P.S.: Въпреки датата на публикацията, закриването на сайта не е шега!

5 thoughts on “Закриване на сайта”

 1. Г-н Георгиев, не бързайте да закривате сайта- на хората им трябва време да свикнат с предимствата на този вид комуникация. Имам намерение да направя подобен сайт и за нашата етажна собственост и вашата реализация ще облекчи работата ми. Това е бъдещето.

  С поздрав

 2. Г-н Георгиев, Вашият сайт е хубав и полезен. И аз като управител замислям подобен проект. Но Вашият сайт и на други такива ми бяха полезни и Ви благодаря за инциятивата. Наистина това е бъдещето, но хората все още не са свикнали.

 3. Сайта определено е полезен!!! По-добре е да се подържа.

 4. Господин Георгиев,
  Разработения от Вас сайт е не само полезен, но и прятен за посещение. Би било жалко ако наистина смятате да го закриете. Силно вярвам, че проявените от Вас инициативност, креативност и търпение ще бъдат оценена по достойнство. Този сайт е нужен не само на нас, но и на всички други хора като Вас.

 5. Здравейте 🙂

  Намирам сайта за много полезен. Аз съм собственик на апартамент, който не живее в сградата и ТОЗИ САЙТ е мястото, от което се информирам за различните събития, касаещи собствениците и сградата. Само с 2-3 кликвания получавам информация, която иначе няма как да разбера, без да отида до Нишава 58.

  Подкрепям инициативата да се запази този сайт и искрено се надявам да продължи да съществува, защото наистина си заслужава. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*